Γνωστός Έλληνας έγινε για πρώτη φορά πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Δύο μήνες σχεδόν μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την εκλεκτή της καρδιάς του, ο Ζώης Σημαντήρας έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η σύζυγός του Βίκυ έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής, ένα υγιέστατο αγοράκι κάνοντας το γοητευτικό μοντέλο τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου!

Λίγο πριν τις 19:00, ο Ζώης Σημαντήρας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του στα Instagram Stories του, ανακοινώνοντας έτσι στον κόσμο ότι ήρθε στη ζωή ο μικρός του πρίγκιπας! Όλα δείχνουν πως το όνομα που θα πάρει ο μικρός θα είναι Δημήτρης, όπως ακριβώς ονομάζεται ο πατέρας του μοντέλου.

«Μου είπε ότι είναι έγκυος όσο εγώ ήμουν στην Κρήτη για δουλειά. Μου έστειλε φωτογραφία το τεστ και έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Επειδή το θέλαμε γενικά, το συνειδητοποίησα πάρα πολύ γρήγορα. Το ήθελα πάρα πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό… Περιμένουμε το αγοράκι μας αρχές Αυγούστου. Νομίζω θα είμαι χαζομπαμπάς. Θα κάνουμε τώρα τον πολιτικό γάμου και μετά μαζί με τον θρησκευτικό θα κάνουμε και τη βάφτιση», είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες.

Να σας ζήσει!

Read More

And More