Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: “Την τρίτη φορά που συνάντησα τη γυναίκα μου, ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου”

Στο σπίτι του υποδέχτηκε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης, η σύζυγός του Γιώτα και ο μοναχογιός τους Θάνος την κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος θα παίζει στο σίριαλ του Star «Έρωτας με διαφορά» μίλησε για τον έρωτά του με τη γυναίκα της ζωής του: «Την πρώτη στιγμή που την είδα, δεν κατάλαβα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, αλλά με την τρίτη ναι. Μετά το δεύτερο ραντεβού, την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: “Αν είσαι έτσι όπως δείχνεις, είσαι η γυναίκα που έψαχνα”. Τη ζήτησα σε γάμο, της έδωσα το δαχτυλίδι, έχοντας κλείσει μια σουίτα σε ένα ξενοδοχείο με ιδιωτική πισίνα και είχα το δαχτυλίδι στην τσέπη και της λέω: “Ωχ τι είναι αυτό;” και το κοιτάει και άρχισε να πηγαίνει πίσω… με κλαυσίγελο!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, και οι δύο εξομολογήθηκαν πως είναι ακόμα ερωτευμένοι και τώρα, που έχει μεγαλώσει ο γιος τους, βρίσκουν χρόνο και για τους δύο…

Δες το βίντεο:

Read More

And More