Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε ζωγράφος και τα έργα του είναι υπέροχα! Φωτογραφίες

Τον γνωρίσαμε καλύτερα στο σήριαλ Βέρα στο δεξί.Έχει συμμετοχές στη “10η εντολή” αλλά και στο “Κόκκινο δωμάτιο”  Από τότε μέχρι σήμερα ο γοητευτικός Γρηγόρης Σταμούλης έχει αφοσιωθεί κυρίως στο θέατρο παίζοντας κάθε χρόνο σε πολύ καλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο αν επισκεφθείς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα βρεθείς μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Ο ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό ζωγραφίζει και μάλιστα τα έργα του είναι πολύ όμορφα! Ο ταλαντούχος ηθοποιός όπως θα δεις και συ στις παρακάτω φωτογραφίες είναι και ένας ταλαντούχος ζωγράφος!

Δες μερικά από τα υπέροχα έργα του που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram!

O Γρηγόρης Σταμούλης μίλησε στο Βασίλη Νάτσιο και το cosmopoliti και εξήγησε πως ξεκίνησα όλα: “Ο Γρηγόρης έχει τη δική του τεχνική. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σύνεργα ζωγραφικής για τα έργα του, ενώ του αρέσει να ζωγραφίζει πάντα βράδυ. Όταν όλα ηρεμούν ησυχία επικρατεί παντού, ο Γρηγόρης με συντροφιά τη μουσική (στα επόμενα σχέδιά του είναι να μάθει κιθάρα) και την αγαπημένη του Κρέμα, τη σκυλίτσα του, στέκεται απέναντι από τους λευκούς καμβάδες και …μεγαλουργεί! Οι πίνακές του έχουν γνωρίσει ήδη αξιοσημείωτη επιτυχία μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο Intagram και το Facebook και αρκετά έχουν πουληθεί”.

 

 

Read More

And More