Γνωστός Έλληνας παντρεύεται αύριο την εκλεκτή της καρδιάς του

Μπορεί να είμαστε εν μέσω lockdown και πανδημίας, ωστόσο ο Στηβ Μιλάτος δεν μπορεί να περιμένει άλλο και θέλει να παντρευτεί την καλή του! Το γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει περπατήσει στις πασαρέλες διασήμων οίκων μόδας, πλέον μένει μόνιμα στην Ελλάδα και ανυπομονεί να ενώσει τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Παπαϊωάννου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν λίγο ο ίδιος ο Στηβ Μιλάτος η μεγάλη μέρα επιτέλους έφτασε! Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί αύριο με πολιτικό γάμο, επισφραγίζοντας έτσι τον μεγάλο έρωτα που βιώνει τους τελευταίους μήνες.

“Θα κάνουμε πρώτα πολιτικό γάμο, ελπίζουμε ότι θα γίνει τώρα να φτιάξουμε πρώτα λίγο όλη τη χαρτούρα που έχουμε. Μετά όταν φύγει ο κορονοϊός θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο για να καλέσω όσα άτομα θέλω, την οικογένειά μου και να κάνουμε ένα παραδοσιακό γλέντι. Ο γάμος θα γίνει στην Κόρινθο που είναι το μέρος καταγωγής της γυναίκας μου και θα πρέπει να κατέβουν οι όλοι οι δικοί μου, γιαγιάδες, παππούδες, όλοι όσοι θέλουν να είναι κοντά. Θέλω ο γάμος μας να είναι παραδοσιακός, είμαι πολύ παραδοσιακός σε κάποια πράγματα.

Μπορεί η εμφάνισή μου να μην το δείχνει αυτό αλλά σε κάποια πράγματα είμαι πολύ παραδοσιακός, θέλω να γίνει ο αρραβώνας, ο γάμος να είναι παραδοσιακός. Ένα γλέντι ο αρραβώνας, ένα γλέντι ο γάμος. Το γλέντι δε χάνεται, το έχει στο αίμα του ο Έλληνας” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στήβ Μιλάτος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Love It.

Read More

And More