Γνωστός Έλληνας συγκινεί με την εξομολόγηση του για τους γονείς του

Την συγκινητική ιστορία της μητέρας του και του πατέρα του που δεν τον γνώρισε ποτέ γιατί σκοτώθηκε στα 19 του χρόνια, αποκάλυψε ο γνωστός make up artist και hair stylist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε τη φωτογραφία των γονιών του από το γάμο τους και περιέγραψε την απίστευτη και συγκινητική ιστορία της ζωής τους…

“Αυτοί οι δυο άνθρωποι με έφεραν στη ζωή .. Με πολλές δυσκολίες .. Δεν μαρεσει να λέω και να εμφανίζω την οικογένεια μου στα social media αλλά αυτές της μέρες πριν 35χρονια ο πατέρας μου έφυγε ξαφνικά από ένα τροχαίο ατύχημα χωρίς να φταίει εκείνος και η μάνα μου Ήταν έγκυος σε μένα και στον δίδυμο αδερφό μου , ένα μήνα μετά το τροχαίο η μάνα μου με πολλές δυσκολίες μας έφερε στην ζωή.. Έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι -ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτοί οι δυο άνθρωποι για μένα είναι πρότυπα γονέων .. Δεν μας παράτησε παρόλο το μικρό της ηλικίας τις ήταν μόνο 16 χρόνων εκεινη και 19 εκείνος .. Είναι σαν να τον ξέρω και ας μην τον έχω δει ποτέ μου, ερχετε στα όνειρα μου και μου μιλάει σαν Άγγελος και την μητέρα μου την θεωρώ ηρωίδα !!! Σας ευχαριστώ και τους δυο σας !”

Read More

And More