Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – Δες πώς ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα!

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύζυγός του βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα ευχάριστα νέα τα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ρους, ο οποίος το 2010 είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Εξαιρέσεις», που συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο άλμπουμ του με τίτλο “(+)(-)” .

Σήμερα, συνεχίσει να γράφει και να τραγουδάει για τον έρωτα με τον δικό του τρόπο. Και μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες, κάνει συχνά όμως live εμφανίσεις με το κοινό του να τον ακολουθεί πιστά.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ τρυφερό βίντεο, στο οποίο φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του, Κατερίνας, με τον ίδιο να σχολιάζει “Hey!” .

«Αυτός κι αν μένει σπίτι… Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η περίοδος αυτή του εγκλεισμού, θα μου μείνει αξέχαστη, κυρίως για άλλους λόγους -από τους γνωστούς-. Πιο ροκεντρολ δηλαδή δε γίνεται. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More