Γνωστός ηθοποιός εισβάλλει σαν τυφώνας στις “Άγριες Μέλισσες” [pic]

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφει με νέα πρόσωπα και καταιγιστικές εξελίξεις. Ένας από τους ηθοποιούς που θα εισβάλλουν στην αγαπημένη σειρά είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “Reallife” και τον Βασίλη Μπουζιώτη την είσοδό του στη σειρά, χωρίς βέβαια να μπει σε λεπτομέρειες για το ρόλο του, μιας και δεν επιτρέπεται από την παραγωγή και  το κανάλι.

Πάμε στις Άγριες Μέλισσες που σάρωσαν σε τηλεθέαση και απέκτησαν φανατικό κοινό.

Είχα δει ελάχιστα επεισόδια λόγω του θεατρικού “μαραθωνίου” μου, αλλά τώρα κάνω… εντατικά, θέλοντας να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, μπαίνοντας στη σειρά. Είναι μια εξαιρετικής αισθητικής δουλειά, καλογυρισμένη, με γερή ομάδα πρωταγωνιστών που προέρχονται από το θέατρο. Υπάρχει ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, μια σκηνοθετική ματιά κινηματογραφική και όλα δείχνουν πως ο νέος κύκλος θα είναι πιο γερός από τον πρώτο, έχοντας εξαιρετικό σασπένς.

Σε αυτόν, λοιπόν, το νέο κύκλο θα σε δούμε διευθυντή της φυλακής όπου οδηγείται η Μαρία Κίτσου, ο οποίος λέγεται πως θα την ερωτευτεί με απίστευτες εξελίξεις…

Στα σενάρια που έχω πάρει στα χέρια μου για τα επεισόδια που θα γυρίσω άμεσα, δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά, όπως ξέρεις, υπάρχει μια γραμμή από το κανάλι και την παραγωγή να μην προδίδουμε τι έρχεται.

Πες μου τουλάχιστον τι τύπος είναι αυτός που καλείσαι να ερμηνεύσεις.

Ένας σκληρός τύπος, που ξέρει και να επιβάλλεται, και να κερδίζει αυτό που θέλει. Διευθύνει το σωφρονιστικό κατάστημα όπως νομίζει και εισβάλλει σαν τυφώνας σε όσα έρχονται στη σειρά, που τόσο φανατικά έχει αγαπηθεί. Αλλά δεν κάνει να σου πω…

Διαρροές που έφτασαν και σε εμένα κάνουν λόγο για εξαιρετικά άγρια σκηνικά στη φυλακή, μέχρι και για βιασμό της Ελένης…

Είναι διαρροές που έχω ακούσει κι εγώ, αλλά σου τονίζω και πάλι πως δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Και να γνώριζα, γιατί να κάψουμε από τώρα πράγματα που θα γίνουν, αν γίνουν, τόσο καιρό μετά; Ακόμα δεν έχω μπει για γύρισμα.

Θα κάνετε γυρίσματα όλο τον Αύγουστο;

Ξέρω ότι θα κάνουμε κάποια τώρα και ο μαραθώνιος θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο. Να προλάβω να κάνω και λίγες διακοπές με την οικογένειά μου.

Με παρτενέρ την υπέροχη Μαρία Κίτσου.

Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα η Μαρία, ιδανική παρτενέρ για κάθε ηθοποιό και χαίρομαι πολύ που βρισκόμαστε στις Άγριες Μέλισσες, μαζί με μια ομάδα άξιων συναδέλφων. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό για μένα, όπως έπαιξε κι όταν έκανα την τελευταία σειρά “Η λέξη που δεν λες”.

Στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει μαζί σου και ο Τάσος Σωτηράκης, τον οποίο σκηνοθέτησες στον μονόλογο “Άρης” που… έσπασε πόρτες στο “Cartel”, ο οποίος γίνεται δεσμοφύλακας.

Ναι, ναι, ο Τάσος που “έσκισε” στον “Άρη” θα είναι και αυτός στη σειρά και στη φυλακή που διευθύνω.

Read More

And More