Γνωστός παρουσιαστής απέκτησε κοριτσάκι και δεν το κατάλαβε κανείς!

Πατέρας έγινε ο παρουσιαστής του Αlpha και του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Quizdom, Λάμπρος Φισφής και μιλάει στην Real για την πατρότητα, την οικονομική κρίση και την οικογένειά του.

Ζήσατε στο εξωτερικό. Θα φεύγατε ξανά;
∆εν νοµίζω ότι θα ήθελα να ξαναφύγω. Εζησα αρκετά χρόνια έξω, έµαθα αρκετά πράγµατα, άνοιξε το µυαλό µου, αλλά επειδή η κωµωδία είναι ένα µεγάλο κοµµάτι της κουλτούρας της κάθε χώρας, δεν µπορούσα να την αποδώσω το ίδιο.Έχετε πέσει οικονοµικό «θύµα» κάποιας τηλεοπτικής συνεργασίας;

Εγώ προσωπικά ξεκίνησα να δουλεύω λίγο πριν από την κρίση, όταν τα πράγµατα είχαν ήδη αρχίσει να µην πηγαίνουν καλά. Έτσι, προσαρµόστηκα στα νέα δεδοµένα, καθώς οι αµοιβές είχαν πέσει και η τηλεόραση προσαρµοζόταν σε µία νέα κατάσταση. Έζησα τα πράγµατα από την αρχή όπως είναι τώρα. Οι µισθοί συνεχίζουν να πέφτουν. Είναι µία νέα πραγµατικότητα. Ξεκίνησα µε αυτή και έτσι δεν είχα ποτέ κάτι παλιό να συγκρίνω, το µόνο που είχα ήταν ανθρώπους να µου λένε ότι παλιότερα σε αυτή τη δουλειά παίρναµε τόσα. Οπότε δεν έχω κάποιο θέµα µε τις αµοιβές. Αντιθέτως, το δύσκολο είναι όταν δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Σε αυτή την περίπτωση, ακόµη και αυτή την πεσµένη αµοιβή δεν την παίρνεις. Αυτό είναι ένα µεγάλο πρόβληµα. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να είσαι απλήρωτος ενάµιση χρόνο. Είναι πολύ άσχηµο να αναγκάζεσαι να παίρνεις τηλέφωνα για να διεκδικήσεις τα λεφτά σου ή να βάλεις δικηγόρους. Καταστρέφεται η ψυχολογία σου τελείως. Και αυτό είναι κάτι που έχει γίνει προφανώς και σε εµένα και σε πολλούς συναδέλφους µου.

Για την προσωπική σας ζωή δεν γνωρίζουµε πάρα πολλά…
Είµαι παντρεµένος και πριν από δύο εβδοµάδες απέκτησα ένα κοριτσάκι!

Να σας ζήσει! Η σύζυγός σας είναι από την Πορτογαλία. Μπόρεσε να προσαρµοστεί εύκολα;
Είναι αρκετά κοντά η κουλτούρα της Πορτογαλίας, παρόλο που δεν είναι µεσογειακή χώρα. Για εµένα από όλες τις χώρες της Μεσογείου και της νοτίου Ευρώπης που έχω επισκεφθεί, είναι θα έλεγα ό,τι πιο κοντά στους Ελληνες. Υπάρχουν φυσικά διαφορές, αλλά και πάρα πολλές οµοιότητες. Με λίγα λόγια, δεν είναι από αυτές τις δύσκολες προσαρµογές, όπως όταν έρχεται κάποιος από την Ολλανδία να µείνει στην Ελλάδα και παθαίνει πολιτισµικό σοκ. Οι δικές µας πατρίδες είναι πολύ κοντά.

Ως νέος µπαµπάς αισθάνεστε µεγαλύτερη ευθύνη;

Αισθάνοµαι λίγο πιο κουρασµένος και άυπνος. ∆εν αισθάνοµαι ακόµα τόσο µεγάλη ευθύνη.

Read More

And More