Γνωστός σκηνοθέτης “έκραξε” ηθοποιό του Downton Abbey την ώρα που ήταν στην σκηνή!

H Laura Carmichael, ή αλλιώς Λαίδη Ιντιθ όπως την ξέρουμε στην γνωστή σειρά περίμενε πως και πως την πρεμιέρα του Θείου Βάνια του Τσέχωφ για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Στο θέατρο Βοντβιλ του East End η 25χρονη ηθοποιός, όπως διαβάζουμε στο NewsIt, ήταν πάνω στην σκηνή και ερμήνευε τον ρόλο της λέγοντας τις τελευταίες ατάκες λίγο πριν τελειώσει το έργο.

Κάποιος όμως από το κοινό δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ερμηνεία της.

Σταμάτα! Σταμάτα! Σταμάτα!, ακούστηκε να λέει κάποιος από το βάθος της αίθουσας. Είναι όλα χάλια! Κι εσύ και το έργο! Καλύτερα να ήμουν σπίτι να έβλεπα τηλεόραση!

Τότε όλη η αίθουσα αλλά και η ηθοποιός η οποία προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ γύρισαν να κοιτάξουν ποιός τα έλεγε όλα αυτά!

Δεν ήταν άλλος από τον 82χρονο Σερ Πίτερ Χολ, έναν από τους πιο διάσημους Βρετανούς σκηνοθέτες ο οποίος έχει επισκεφθεί και την Ελλάδα και έχει ανεβάσει έργα.

Το έργο τελικά ολοκληρώθηκε, κάποιοι θεατές έσπευσαν να τα βάλουν με τον σκηνοθέτη ο οποίος αποχώρησε και τελικα οι περισσότερες κριτικές δικαίωσαν την ηθοποιό και τους συντελεστές, αφού κάθε άλλο παρά κακές ήταν….

Read More

And More