Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Δεν υπήρξα ποτέ πιστός, δεν ξέρω τι θα πει να είσαι πιστός”

Στο περιοδικό “Λοιπόν” έδωσε συνέντευξη ο Δάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε στην καριέρα του, τον έρωτά ενώ έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη λέγοντας ότι δεν υπήρξε σε καμία σχέση του πιστός.

-Σχολίασέ μου… Χρήμα…

Με το χρήμα δεν τα πάω καλά, δεν ξέρω να το μαζεύω. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από τη δουλειά αυτή, αλλά ξόδεψα και πάρα πολλά. Έκανα το “κουμάντο” μου, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά δεν είμαι πλούσιος, κάτι που δε θα έλεγα όχι, να είχα δηλαδή πάρα πολλά χρήματα, δεν θα ήταν άσχημο. Λένε: “Το χρήμα πολλοί το μίσησαν, τη δόξα ουδείς”. Στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει αυτό, διότι πριν γίνω γνωστός έλεγα: “Αχ, πότε θα αρχίσουν να με γνωρίζουν όταν περπατάω στο δρόμο…”,κι όταν άρχισε να γίνεται αυτό ανακάλυψα πόσο οδυνηρό είναι και πόσο σε προβληματίζει.

-Οι έρωτες… πολλοί;

Όχι, δε νομίζω να ερωτεύτηκα ποτέ αληθινά… Δεν ξέρω… Αν ερωτεύεσαι αληθινά περνάει εύκολα; Εμένα μου πέρναγε… Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ένα σπιτάκι με δύο παιδάκια και μια καλή σύζυγο.

-Άλλο οικογένεια κι άλλο έρωτας…

Άμα ερωτευτείς αυτό είναι το αποτέλεσμα, εκεί θέλεις να καταλήξεις… Είμαι πολύ μοναχικός τύπος, έχω 3 φίλους και χιλιάδες γνωστούς. Με την καραντίνα για τον κορονοϊό ξέρεις τι ωραία που πέρασα; Ηρέμησα, έψαξα τον εαυτό μου, κι έβαλα “Χ” σε πάρα πολλά, ακόμα και σε φίλους. Ούτε βόλτα δεν έβγαινα. Φοβόμουν να πάω στο σούπερ μάρκετ, γιατί ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου, κι ερχόταν μια φίλη μου και μου έφερνε τα ψώνια, τα έβαζε στο ασανσέρ, κι έτσι δεν πήγα πουθενά.

-Μοιράσου κάτι μαζί μου, το οποίο είναι μυστικό ως τώρα και δεν το έχεις ξαναπεί σε άλλη συνέντευξή σου…

Δεν υπήρξα ποτέ πιστός, δεν ξέρω τι θα πει να είσαι πιστός. 

Read More

And More