GNTM 2: 10 καυτές φωτογραφίες από το instagram της Λένιας που η επιτροπή χαρακτήρισε “λαϊκό”!

Όταν η Κονδυλένια ή Λένια Παπασυμεωνίδου στάθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 2 στο επεισόδιο της Δευτέρας, φάνηκε να τους κάνει καλή εντύπωση, μέχρι που η Βίκυ Καγιά μπήκε στο προφίλ της στο Instagram όπου έχει πάνω από 23 χιλιάδες followers! To στυλ της και οι φωτογραφίες της δεν άρεσαν σε κανέναν από του 4 και μάλιστα χαρακτήρισαν το προφίλ της ως λαϊκό!

Οι κριτές απογοητεύτηκαν από τις φωτογραφίες της Λένιας, με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει ότι η σελίδα της δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και ότι από εκείνον, ήταν… όχι!

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε στη Λένια πως το Instagram είναι πιο… λαϊκό από ό,τι θα ήθελαν, όμως της έδωσε την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση. Τελικά, το μοντέλο έπεισε τους κριτές με τις πόζες και πέρασε στο bootcamp, με την Βίκυ Καγιά να σημειώνει: «Με όλη αυτή την προσπάθεια που έκανες θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία ακόμα να έρθεις στο bootcamp, για να δούμε αν μπορούμε λίγο να σε λερώσουμε. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα τα καταφέρεις μετά, θέλω να δω αν μπορείς να λερωθείς, γιατί το bootcamp δεν είναι εύκολο.

Εμείς διαλέξαμε 10 καυτές φωτογραφίες από το πολυσυζητημένο instagram της Λένιας!

 

Read More

And More