GNTM 2 : Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί στις auditions – Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και τα δάκρυα [video]

Πρεμιέρα, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο STAR, έκανε, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, το Greece’s Next Top Model. Η αρχή έγινε με 4 «ναι» σε μια παίχτρια που είχε όλα τα φόντα να κατακτήσει την πρώτη θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό.

Ο λόγος για την 24χρονη Χαρά Παππά, η οποία κατάγεται από την Ηγουμενίτσα αλλά ζει στην Κωνσταντινούπολη και, εκτός από μοντέλο, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει και το δικό της κανάλι στο YouTube.

Μιλώντας στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, η ίδια αποκάλυψε ότι είναι ερωτική μετανάστρια. Έχει σχέση με τον πολύ γνωστό Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, με τον οποίο και συγκατοικούν. Ο Τούρκος γόης του «Κισμέτ» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Ο Δημήτρης Σκουλός στην κριτική του, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ μεγάλο το στήθος και έχεις και ανοιχτή λεκάνη». Η Βίκυ Καγιά, σε αντίθεση όμως, σχολίασε: «Είναι όλα πάνω σου φυσικά, σε μια τέλεια αναλογία βαλμένα! Είσαι YSL girl και από μένα είναι Yes, yes, yes».

Η Χαρά πέρασε στην επόμενη φάση και ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Χαρά και Μπουράκ είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Read More

And More