GNTM 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας μετά την δεύτερη αποχώρησή της! [video]

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα κορίτσια χρειάστηκε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και με τη γυναικεία αλληλεγγύη. Μπήκαν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο και πόζαραν ως μια οντότητα στον φακό του Διονύσιου Κούτση.

Οι καλεσμένες για το κόνσεπτ ήταν η περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top ModelΕιρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περράκη και η Ελένη Ασημάκη, που έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσουν ως το άλλο μισό των κοριτσιών.

ΆνναΚωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power». Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά.

«Αποχώρησα σήμερα. Δεν το περίμενα γιατί πίστευα πως δεν είχα τη χειρότερη εικόνα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήθελα να παραμείνω. Τώρα είμαι σε άσχημη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαι καλύτερα. Θα πάω να δω την οικογένειά μου και θα είμαι καλά», είπε συγκινημένο το 20χρονο μοντέλο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More