GNTM 3: Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; [video]

Οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει και το πιο πολυσυζητημένο θέμα είναι το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του reality. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όμως απ’ ότι φαίνεται η παραγωγή του παιχνιδιού έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα στην Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου”  ότι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM έχει βρεθεί και έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την παραγωγή. Πρόκειται για μια γυναίκα της οποίας το όνομα θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef στις 17 Ιουνίου.

«Το τέταρτο μέλος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή του Greece’s Next Top Model, το ξέρουμε το πρόσωπο ποιο είναι και είναι γυναίκα. Την πληροφορία για το ποια θα είναι η κριτής του GNTM 3 θα το μάθουμε από το Star αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δες το βίντεο:

Υπομονή μέχρι τις 17 Ιουνίου!

Read More

And More