GNTM Αποκλειστικό: Αυτή είναι η δοκιμασία της Τρίτης! Ποια θα αποχωρήσει; [pics, video]

Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έχει γίνει ήδη talk of the town! 24 κοπέλες κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του reality μοντέλων και σε κάθε επεισόδιo δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεπερνώντας μάλιστα κάποιες φορές τα όρια τους, προκειμένου να γίνουν το επόμενο top model! Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μοντέλα κλήθηκαν από τους κριτές να κάνουν κάθετη πασαρέλα σε ένα κτήριο ύψους 30 μέτρων. Οι 22 τόλμησαν και κέρδισαν την διαμονή τους στο σπίτι, με τις Πόπη Γαλετσά και Κατερίνα Πεφτίτση να αποχωρούν από το παιχνίδι!

Αυτή την εβδομάδα, στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, όπως είδαμε στο trailer, οι παίκτριες πρέπει, σύμφωνα με το concept της φωτογράφησης, να ποζάρουν μαζί με φίδια. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο είδος ερπετού δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model και αυτός είναι και ο λόγος που θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Το TLΙFE σου παρουσιάζει ποια θα είναι η δοκιμασία της Τρίτης 8 Οκτωβρίου! Τα νεαρά μοντέλα λοιπόν κλήθηκαν να κάνουν ντουζ φορώντας μόνο το μαγιό τους πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του γυρίσματος. Το φορτηγό πέρασε από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και παρά τον κόσμο και την κίνηση, τα κορίτσια έπρεπε να βγάλουν εις πέρας τη δοκιμασία. Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η παίκτρια λοιπόν που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Σήλια Ευαγγέλου.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Σήλια Ευαγγέλου

 

Read More

And More