GNTM: Αποχώρησε ξανά η Ελευθερία Καρναβά – Την γλίτωσε η Άννα Χατζή [video]

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα κορίτσια χρειάστηκε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και με τη γυναικεία αλληλεγγύη. Μπήκαν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο και πόζαραν ως μια οντότητα στον φακό του Διονύσιου Κούτση.

Οι καλεσμένες για το κόνσεπτ ήταν η περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περράκη και η Ελένη Ασημάκη, που έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσουν ως το άλλο μισό των κοριτσιών.

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power». Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά.

Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More