GNTM: Αυτές είναι οι παίκτριες που αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα [pics]

Μετά την αποχώρηση της Εμμανουέλας Μάινα από το σπίτι του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια έγιναν και πάλι 11! Οι κριτές αποφάσισαν ότι η όμορφη Θεσσαλονικιά δεν εκμεταλλεύτηκε την δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, αφού έκανε τα ίδια λάθη και έτσι αποχώρησε για δεύτερη φορά από το reality μοντέλων. Πλέον, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες!

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τα κορίτσια, αφού νέες δοκιμασίες έρχονται να τις δυσκολέψουν και να τις διδάξουν καινούργια πράγματα. Από εδώ και πέρα οι ανατροπές θα είναι συχνό φαινόμενο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας λοιπόν (2/12) η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το σπίτι είναι η Ασημίνα Χαρίτου, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να της δώσουν άλλη ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες η κοκκινομάλλα παίκτρια βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, συνεπώς η αποχώρηση ήταν αναμενόμενη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (3/12) το κορίτσι που δεν καταφέρνει να μπει στο concept και να δώσει μια καλή φωτογραφία στους κριτές είναι το golden pass, η Ελευθερία Καρναβά, η οποία βγαίνει για δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού. Ομολογουμένως η αποχώρησή της χαροποιεί τα εναπομείναντα κορίτσια των FF, οι οποίες είχαν εκνευριστεί με την επιστροφή της.

Το GNTM τελειώνει για την Ασημίνα Χαρίτου και την Ελευθερία Καρναβά!

Read More

And More