GNTM: Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας πίσω από τη μάσκα του… κακού λύκου! [pics]

Το βράδυ της Πέμπτης, στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συνάντησε τη μόδα και τα έξι κορίτσια κλήθηκαν να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον λύκο.

Σε μια φωτογράφηση, που συνδύαζε και στοιχεία υποκριτικής, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει κομβικό αβαντάζ, καθώς αντιστοίχησε το συναίσθημα που έπρεπε να εκφράσει η κάθε κοπέλα στο σετ της.  Ο γνωστός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τις… μικρές ηρωίδες, αφού η δοκιμασία αποδείχθηκε πιο απαιτητική από ό,τι είχε φανεί στην αρχή.

Στο τέλος του σετ, στο οποίο όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σε αυτό το σετ, προκειμένου να πετύχουν την τέλεια λήψη και να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του GNTM, ο λύκος έβγαλε την μάσκα του και αποκάλυψε το πρόσωπό του.

Οι διαγωνιζόμενες όταν το είδαν ενθουσιάστηκαν και όχι άδικα, καθώς επρόκειτο για έναν πολύ γοητευτικό και σέξι άντρα. Ο λόγος για τον Γιώργο Πλάκας, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο και ξετρέλανε τόσο τα επίδοξα μοντέλα, όσο και το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.

Το TLIFE βρήκε το προφίλ του Γιώργου στο Instagram και παρουσιάζει φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Read More

And More