GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα Καλλιοντζή έλειπε από τον μεγάλο τελικό

To GNTM έριξε τίτλους τέλους το βράδυ της Τετάρτης και στον μεγάλο τελικό εκτός από τις τρεις φιναλίστ, έδωσαν το παρών και οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Τελικά νικήτρια με βάση την βαθμολογία, αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Εβελίνα Σκίτσκο και στην τρίτη η Μαριάννα Παινέση. Σίγουρα για όλες τις παίκτριες ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και ήταν συγκινημένες στο φινάλε του παιχνιδιού.

Όμως από τον μεγάλο τελικό του GNTM έλειπε η Έλενα Καλλιοντζή, η οποία με ανάρτησή της στο instagram έξηγησε τους λόγους της απουσίας της. Λίγο πριν την προβολή του τελικού, η πρώην παίκτρια θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας και αποκάλυψε ότι ο λόγος της απουσίας της από τον τελικό είναι ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η 21χρονη παίκτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με στιγμιότυπα από το GNTM και εγραψε: “Αν για ένα πράγμα χαίρομαι που μπήκα στο παιχνίδι είναι γιατί γνώρισα εσάς και μοιράστηκα μαζί σας υπέροχες στιγμές μέσα σε όλο αυτό το τρελό ταξίδι που πιστεύω ότι θα θυμάμαι για μία ζωή. Μην αφήνετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει και να είστε πάντα ο εαυτός σας αληθινές όπως σας γνώρισα. Αυτά επειδή δεν θα σας δω στον τελικό γιατί είμαι εξωτερικό, αλλά θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μαριάννα και Καζαριάν for the win το αξίζετε μοντελαρες μου!”

Read More

And More