GNTM: Full in love η Κέισι Μίζιου! Αγκαλιές και φιλιά με τον αγαπημένο της σε πρωινή βόλτα [pics]

Το 2019 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Κέισι Μίζιου, καθώς έκανε το όνειρό της πραγματικότητα! Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο Greece’s Next Top Model, όμως γνώρισε σημαντικούς ανθρώπους, έκανε σπουδαίες συνεργασίες και έγινε γνωστή στο χώρο που την ενδιαφέρει και αγαπά περισσότερο. Η 25χρονη καλλονή κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι τόσο για την εξωτερική ομορφιά της όσο και για το πείσμα και τη θέλησή της. Τι και αν το reality τέλειωσε, το modeling τώρα αρχίζει…!

Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Κέισι Μίζιου ζει και έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη και είναι ευτυχισμένη! Οι δυο τους είναι μαζί περίπου ενάμισι χρόνο και δεν σταματούν να χαίρονται αυτήν την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει. Το όμορφο μοντέλο βλέπει στο πρόσωπο του αγαπημένου της τον άνδρα της ζωής της, ενώ εκείνος από την άλλη δεν παύει να τη στηρίζει στην κάθε της απόφαση.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια από τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Πιασμένοι αγκαλιά δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να συνομιλούν και φυσικά να ανταλλάσσουν φιλιά. Στην παρέα τους ήταν και η μητέρα του μοντέλου μαζί με τον αδελφό της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More