GNTM: Η αδελφή της Χαράς Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί [video]

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης η αδερφή της Χαράς Παππά, η Δήμητρα, η οποία μένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά της στη Γερμανία. Τόσο η μικρότερη αδερφή της 25χρονης διαγωνιζόμενης όσο και οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για εκείνη και την στηρίζουν με το δικό τους τρόπο. Η Χαρά Παππά έχει ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή με τις φωτογραφίες της μέχρι στιγμής, αφού προσπαθεί πολύ και έχει ως στόχο να γίνεται συνεχώς καλύτερη.

Μία από τις ερωτήσεις της οικοδέσποινας της εκπομπής ήταν το πως ο αρραβωνιαστικός της (Μπουράκ Χακί) αντιμετώπισε το γεγονός ότι η σύντροφός του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μόδα: “Εντάξει η αδερφή μου είναι ένα νέο κορίτσι, δεν είχε τις ευκαιρίες ακόμα, δεν έχει κάνει κάποια καριέρα, οπότε προφανώς δεν θα την σταματούσε μια σχέση, που θα την έχει και μετά το παιχνίδι. Σε σχέση θα είναι για πολύ καιρό, μπορεί και για πάντα. Δεν έχει πρόβλημα. Αλλιώς δεν θα πήγαινε η αδερφή μου, θα είχαν χωρίσει. Είναι πολύ καλά, είναι πολύ υποστηρικτικός. Εμείς έχουμε επικοινωνία μαζί του, στέλνουμε, σχολιάζουμε τα επεισόδια… Κρατάμε μια επικοινωνία, γιατί και αυτός δεν καταλαβαίνει τα επεισόδια επειδή είναι στα ελληνικά, οπότε προσπαθούμε να του λέμε τι συμβαίνει.

Παράλληλα, η μικρότερη αδερφή της Χαράς αποκάλυψε κάθε πότε μιλάει με την αδερφή της αλλά και αν μεταφέρει σε εκείνη όλα όσα γίνονται στον έξω κόσμο: Η Χαρά μιλάει με τη οικογένειά της μια φορά τη βδομάδα για 5 λεπτά. Αυτή επιλέγει πως τα μοιράζει. Κάτι είχαμε συνεννοηθεί πριν το παιχνίδι. Για το πώς τη βλέπει ο κόσμος, κάτι κωδικούς. Αλλά δεν τους χρησιμοποιήσαμε τελικά ποτέ. Αλλά εμείς το είχαμε σκεφτεί. Η Χαρά δεν κάνει να πει τίποτα για το παιχνίδι. Μόνο αν είναι καλά”.

Δες το βίντεο:

Η Δήμητρα Παππά είναι περήφανη για την αδερφή της!

Read More

And More