GNTM: Η audition της Ειρήνης Θεοδωράκη που δίχασε τους κριτές με τα τατουάζ της [video]

Οι auditions του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model συνεχίστηκαν κανονικά το βράδυ της Δευτέρας. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός κάθισαν για ακόμα μια φορά αναπαυτικά στις θέσεις τους και έκριναν τα κορίτσια που βρέθηκαν στο studio. Η 24χρονη Ειρήνη Θεοδωράκη ήταν μία από τις κοπέλες που δίχασαν την κριτική επιτροπή, αφού τα πολλά τατουάζ στο σώμα της στάθηκαν αφορμή για διαφωνίες.

Η Βίκυ Καγιά δεν θεώρησε ότι 24χρονη μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα μοντέλου, καθώς τα τατουάζ της αποτελούν εμπόδιο. «Έχω μείνει με τόσα τατουάζ. Είναι λάθος τόσα τατουάζ. Το κορίτσι να δουλέψει δεν μπορεί. Πού το έχεις δει αυτό;» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά στον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος δεν έδειξε να ενοχλείται με τα τατουάζ.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε να συμφωνήσει με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας, δηλώνοντας πως ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε λίγο ακόμα τη βιομηχανία της μόδας και να δώσουμε την ευκαιρία σε τέτοια κορίτσια να δουλέψουν. Η Ειρήνη Θεοδωράκη πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς, παρά το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά της είπε όχι, η υπόλοιπη επιτροπή ενθουσιάστηκε με την παρουσία της και της έδωσε το πράσινο φως.

Δες το βίντεο:

Ραντεβού στο bootcamp!

Read More

And More