GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας και η αποχώρηση που «πάγωσε» τα κορίτσια! [video]

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε την δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν πάνω στην πλατφόρμα ποζάρουν κάνοντας ντουζ και φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους, σε μια δοκιμασία, που στόχο είχε να… γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Η Κέισι ήταν ο εαυτός της και παρόλο που κατά τους κριτές είναι αρκετά «σέξι», κατάφερε να αποδείξει πώς μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτό, παίρνοντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας. Μαζί της, ωστόσο, υποψήφια για την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας ήταν και η Χαρά.

Τα δύο κορίτσια έδειξαν το συναίσθημα χαράς και παιδικότητας που ήθελαν οι κριτές και κατάφεραν να τους εντυπωσιάσουν.

Η επιλογή της κριτικής επιτροπής για το ποια διαγωνιζόμενη θα έφευγε από το σπίτι του GNTM, το βράδυ της Τρίτης, κατέληξε ανάμεσα στην Ιωάννα και τη Σίλια. Η Βίκυ Καγιά έδωσε τις συμβουλές της στην Ιωάννα τονίζοντας πώς δεν είναι εκδρομή με τις φίλες της, ενώ είπε στη Σίλια ότι δεν μπορεί να είναι τόσο «σφιγμένη» κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών.

Σύμφωνα με τους τέσσερις κριτές, η Σίλια ήταν αυτή που αποχωρεί, με την Ιωάννα να επιστρέφει στο σπίτι. Η απόφαση σόκαρε τα κορίτσια, αφού θεωρούσαν τη συγκεκριμένη κοπέλα φαβορί.

«Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είχα μπει σε αυτή την καθημερινότητα, που θα αφήσω τα κορίτσια, που θα χάσω αυτές τις δοκιμασίες γιατί πραγματικά ξεκίνησα πολύ δυναμικά, είναι εμπειρία ζωής πραγματικά… αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω στην πραγματική μου ζωή…» είπε η Σίλια μετά την αποχώρησή της. Από την άλλη η Ιωάννα δήλωσε χαρούμενη που παρέμεινε στο παιχνίδι και ευχήθηκε κάποια στιγμή να ξυπνήσει και να πάρει μπροστά.

Read More

And More