GNTM: Η στιγμή που η Κάτια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον πρώην της! [video]

Χαρά, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις είχε  μια από τις τρεις πιο σημαντικές δοκιμασίες του χθεσινού τελικού του GNTM. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησαν μετά από καιρό με τα αγόρια τους και κλήθηκαν να ποζάρουν στην αγκαλιά τους. Όπως καταλαβαίνεις τα πρώτα λεπτά της συνάντησης ήταν αμήχανα και με πολλή συγκίνηση.

Ωστόσο, είχε και απρόοπτα. Ο πρώην πλέον σύντροφος της Κάτια Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του πριν τη φωτογράφηση. Η απάντηση που πήρε όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε. Χωρίς να δούμε τελικά δαχτυλίδι –μιας και είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα για μονόπετρο ή μη- ο Γιάννης είπε στην Κάτια ότι θέλει να γίνουν οικογένεια.

Εκείνη αν και συγκινημένη του ζήτησε να μην κάνουν αυτήν την τόσο σοβαρή συζήτηση λίγο πριν τη φωτογράφιση, δείχνοντας αρκετά ξαφνιασμένη.

Δες το video:

Τώρα πια η Κάτια έχει χωρίσει από τον Γιάννη και το μόνο που είπε στον τελικό, όταν είδε στο Live την λήψη τους είναι πως αυτός ο άνθρωπος την αγαπά και την στηρίζει πολύ!. Το σίγουρο όμως είναι πως εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της και οι δυο τους έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς μετά το παιχνίδι.

Read More

And More