GNTM: Η τριάδα της φωτιάς συναντήθηκε ξανά και σχολίασε την χθεσινή πρεμιέρα [video]

Η δεύτερη σεζόν του GNTM είναι πια γεγονός! Το πολυσυζητημένο reality μόδας επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους! Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός κάθισαν αναπαυτικά στις καρέκλες τους και ήδη από την πρώτη audition μας χάρισαν μοναδικές ατάκες.

Στην πρεμιέρα του reality μόδας, οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τις κοπέλες που είδαν, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ακούσαμε πολλά “ναι”. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του show ήταν και κάποιες από τις παίκτριες που βρισκόντουσαν πέρυσι στο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μικαέλα Φωτιάδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Όπως θα δεις, η τριάδα της φωτιάς συναντήθηκε ξανά και είναι πιο ενωμένη από ποτέ! Μπορεί μετά το τέλος του παιχνιδιού οι τρεις τους να τσακώθηκαν και να μην κράτησαν επαφές, όμως ο χρόνος βοήθησε ώστε να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να τα βρουν μεταξύ τους. Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου συναντήθηκαν και σχολίασαν αναλυτικά την χθεσινή πρεμιέρα του GNTM, όπως μας αποκάλυψαν μέσα από το Instagram.

Μετά από πολλούς μήνες, η τριάδα της φωτιάς είναι και πάλι μαζί!

Read More

And More