GNTM: Η Χαρά Παππά μας δείχνει την καθημερινότητά της με τον Μπουράκ Χακί στην Τουρκία [video]

Η Χαρά Παππά μπορεί να αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, όμως αυτό δεν την στενοχώρησε γιατί επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μπουράκ Χακί. Το ζευγάρι είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και φαίνεται πως ζει έναν μεγάλο έρωτα, καθώς, από τη μία πλευρά εκείνος δεν σταματά να τη στηρίζει και να βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ από την άλλη εκείνη μιλάει πάντα με τον πιο γλυκό τρόπο για τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει 22 χρόνια διαφορά μεταξύ του (αφού ο ηθοποιός είναι 47 και το μοντέλο 25), όμως έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στη σχέση του και να είναι ευτυχισμένο μαζί. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου η Χαρά Παππά είχε δηλώσει για τον σύντροφό της:

«Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση»

Η Χαρά Παππά πριν μπει στο σπίτι του GNTM ασχολούνταν με το youtube, ανεβάζοντας στο κανάλι της διάφορα βίντεο από τη ζωή της στην Τουρκία μαζί με τον Μπουράκ Χακί. Οι δυο τους μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι σε μία φάρμα στην Τουρκία, γεγονός που η πρώην παίκτρια του reality έχει αναφέρει πολλές φορές δημόσια.

Σε ένα από τα βίντεο, λοιπόν, η Χαρά Παππά μας έδωσε μία γεύση από την καθημερινότητά της με τον Μπουράκ Χακί στην Τουρκία, αφού πήρε την κάμερα μαζί της σε μία από τις βόλτες τους.

Δες το βίντεο:

Οι δυο τους είναι full in love!

Read More

And More