GNTM: Η ζωή της όμορφης Κάτιας Ταραμπάνκο που συμμετείχε σε γνωστή σειρά του ANT1

Το GNTM συνεχίζεται με δύσκολες δοκιμασίες για τις παίκτριες που επέλεξαν οι τέσσερις κριτές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οι διαγωνιζόμενες που έλαβαν το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός αποφασίζουν ποια κορίτσια θα συνεχίσουν στο παιχνίδι και ποια θα αποχωρήσουν, με βάση τα αποτελέσματα κάθε δοκιμασίας. Για ακόμη μία χρονιά coach των διαγωνιζόμενων είναι η Έλενα Χριστοπούλου και creative director η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ανάμεσα στις παίκτριες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM, είναι και η όμορφη Κάτια Ταραμπάνκο. Η 22χρονη Κάτια κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας και λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ από 16 χρονών. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο με φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Ινδία. Επίσης πέρσι είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Η Επιστροφή” στον ΑΝΤ1, στο ρόλο της Νατάλια. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη, ενώ το άλλο είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. To motto είναι πως “κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις”.

H Κάτια Ταραμπάνκο είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια του GNTM που αγαπά το μόντελινγκ και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Read More

And More