GNTM – Κάτια Ταραμπάνκο: Χώρισε και ο πρώην της το επιβεβαίωσε [video]

Μία είδηση για την προσωπική ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο ήρθε σήμερα το πρωί να φέρει τα πάνω κάτω για αυτά που γνωρίζαμε για τη finalist του Greece’s Next Top Model. Το φαβορί του reality μοντέλων, όταν μπήκε στο σπίτι του GNTM βρισκόταν σε σχέση με τον Γιάννη Χαλβατζή, μία σχέση που μετρούσε μεγάλο διάστημα ύπαρξης. Το νεαρό μοντέλο καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι είχε μιλήσει αρκετές φορές στα κιου της για τον αγαπημένο της.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και τίποτα πια δεν είναι όπως πρώτα! Όπως διάβασες πρώτη στο TLIFE, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Γιάννης Χαλβατζής θέλησε να εκπλήξει την Κάτια Ταραμπάνκο και να της κάνει πρόταση γάμου στα γυρίσματα φωτογράφισης για τον τελικό. Το όμορφο μοντέλο, αφού ταράχτηκε με την κίνηση του συντρόφου της, πήρε το δαχτυλίδι και το έβαλε πίσω στην τσέπη του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, ο Γιάννης Χαλβατζής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου “Μεσημέρι, Yes” και στην δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, αποκαλύπτοντας πως έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα από την παίκτρια του GNTM. “Η αλήθεια είναι ότι κατέβασα κάποιες φωτογραφίες μας, όχι όλες, αυτές που ανέβηκαν όσο βρισκόταν στο παιχνίδι μόνο. Ήταν φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς να το γνωρίζει σε περίοδο τεράστιων αλλαγών. Ήταν φωτογραφίες που απεικόνιζαν δυο παιδιά που το ζούσαν.

Για μένα η όποια φωτογραφία, από τη στιγμή που τραβιέται, εγκλωβίζει μέσα της τη στιγμή, το συναίσθημα, τη διάθεση κλπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι, όταν στο μέλλον πέσει στα χέρια σου ξανά η εκάστοτε φωτογραφία, ξαναζείς τη στιγμή και ανάλογα με το σημείο που βρίσκεσαι πλέον στη ζωή σου… γελάς ή λυπάσαι. Τις κατέβασα λοιπόν γιατί δεν θέλω να μπαίνω και να βγαίνω σε αυτή τη συναισθηματική δίνη. Έχουμε χωρίσει με τη Κάτια περίπου ένα μήνα.

Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας, όμως, πχ πως είναι στα ζώδια… Υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι και εμείς!

Είχαμε χωρίσει αρκετά πριν το παιχνίδι. Μόλις γυρίσαμε από το Μαρόκο, πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ και ταυτόχρονα να απομακρύνω και την Κάτια. Λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, βρεθήκαμε ξανά και είπαμε κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα για εμάς και το μέλλον γενικά. Όλο το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι μιλούσαμε μια φορά τη βδομάδα τηλεφωνικά και διατηρούσαμε αυτή τη σχέση – επαφή σε νορμάλ επίπεδα. Δεν περίμενα ένα ριάλι για να μου δείξει την Κάτια, εγώ την ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι το ποια είναι πλέον και το λέω από την άποψη ότι έχουμε καιρό να ανοιχτούμε ο ένας στον άλλο όπως παλιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρώην ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164