GNTM: Με ποια παίκτρια συναντήθηκε η Ξανθούλα Τζερεφού μετά την αποχώρηση της;

Πρόκειται για μία από τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στο GNTM, τόσο για την τάση της να εκφράζει πάντα την γνώμη της όσο και για το γεγονός ότι ήταν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Ο λόγος για την Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία αποχώρησε από το reality μόδας οικειοθελώς, καθώς προτίμησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της έξω από το σπίτι και μακριά από τις εντάσεις και τις διαφωνίες.

Κάπως έτσι η πορεία της στο GNTM έφτασε στο τέλος της. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα των κιλών της γινόταν συχνά θέμα συζήτησης μεταξύ των κοριτσιών, αφού άνηκε στην κατηγορία των plus size μοντέλων. Μετά την αποχώρηση της, η Ξανθή έχει αρχίσει να σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της, ώστε να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα.

Μία από τις κοπέλες που την στήριξε στον τσακωμό της με την Ειρήνη Ερμίδου ήταν και η Άννα Τσακουρίδου. Μπορεί τα κορίτσια στην αρχή του παιχνιδιού να μην έκαναν παρέα, όμως στη συνέχεια άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, αφού είχαν και κοινές απόψεις. Την Κυριακή οι δύο κοπέλες απόλαυσαν τον καφέ τους και η Ξανθούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την συνάντησή τους.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More