GNTM: Ο εκνευρισμός της Άννας Μαρίας με την Αναστασία Περράκη – “Δεν με νοιάζει αν της άρεσε, απλά έπρεπε να το κάνει”

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή δοκιμασία με θέμα το «Girls Power», ειδικά για την Άννα Μαρία, η οποία δεν άκουσαν και τα καλύτερα λόγια από την κριτική επιτροπή. Το επίδοξο μοντέλο φωτογραφήθηκε μαζί με την Αναστασία Περράκη, ωστόσο, είχαν μεγάλο πρόβλημα με αυτή τους τη συνεργασία. Όπως φάνηκε, οι δυο τους δεν είχαν πολύ καλή χημεία, με την διαγωνιζόμενη να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της. Η άρνηση, μάλιστα, της Αναστασίας να… υπακούσει στα θέλω της την έκανε κυριολεκτικά έξαλλη.

Μετά το τέλος της φωτογράφισής της, η Άννα Μαρία παραδέχτηκε πώς δεν είχε χημεία με την παρτενέρ της, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε τις σκέψεις τις με τις συμπαίκτεριές της, οι οποίες προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

Μιλώντας στην κάμερα του reality μόδας, όμως, φανερά ενοχλημένη δήλωσε: “Ουσιαστικά δεν συνεργαστήκαμε, γιατί πολλά από τα πράγματα που ήθελα να κάνω εκείνης δεν της άρεσαν. Αλλά εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει αν της άρεσε ή όχι, απλά έπρεπε να το κάνει. Αν δεν άρεσε στου κριτές θα μου το έλεγαν και θα το άλλαζα…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Στο πλατό του GNTM, η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε στους κριτές τι της συνέβη. “Η Αναστασία δεν έκανε αυτά που ήθελα, γιατί εγώ έπρεπε να την καθοδηγήσω. Από τα πέντε λεπτά που είχα ένιωθα ότι φωτογραφήθηκα πολύ λιγότερα, γιατί έπρεπε να κάνει κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Κοιτούσε τον φωτογράφο και τους άλλους τρεις που βρίσκονταν εκεί πέρα. Εδώ είμαστε στο GNTM κι εγώ έπρεπε να βγάλω σε πέντε λεπτά την καλύτερη φωτογραφία. Αρνήθηκε να γυρίσουμε να κάνουμε και μια πόζα που ήθελα… Δεν με ενδιαφέρει αν το αρνήθηκε λόγω εμπειρίας. Θα προτιμούσα να το ακούσω από τον κύριο Μπράτη, παρά από την Αναστασία...” , είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια της εκνεύρισαν τη Βίκυ Καγιά, η οποία πίστευε ότι δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. «Ωραία συμπεριφορά, μπράβο Άννα Μαρία!», σχολίασε η κριτής.

Read More

And More