GNTΜ: Ο καβγάς της Κέισι με τη Σουζάνα – “Είναι αγενής και το γνωρίζει και η ίδια” [video]

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης από το GNTM, μετά το makeover, τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες και να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου-ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου. Η φωτογράφιση ήταν απαιτητική και η Κέισι, σαν νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε το αβαντάζ να διαλέξει τρεις συμπαίκτριές της, οι οποίες θα φωτογραφηθούν πρώτες και δε θα πάρουν κανένα reference.

«Ωραία θα βάλω τρία κορίτσια, τα οποία τα θεωρώ πιο δημιουργικά κατά τη δική μου άποψη! Μία από αυτές είναι η Μαρτίνα, γιατί μας έχει δείξει ότι έχει πάρα πολύ φαντασία, θα διαλέξω την Κάτια, επειδή είναι επαγγελματίας και την Σπυρούλα» είπε αρχικά η Κέισι, με την Σουζάνα να σχολιάζει: «Χρειάζεται βοήθεια και η Μαρτίνα. Η φαντασία δεν παίζει ρόλο…».

«Η συμπεριφορά της Σουζάνας είναι αυτή που ξέρουμε, είναι εκρηκτική σαν χαρακτήρας, πετάγεται πάντα. Είναι αγενής και το γνωρίζει και η ίδια, απλώς αυτός είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ προσωπικά θα απαντήσω εκείνη τη στιγμή, δεν θα κάτσω να μου επιτεθεί ένας άνθρωπος και να αφήσει υπονοούμενα να αιωρούνται», είπε στη συνέχεια η Κέισι, μιλώντας στην κάμερα του reality μόδας.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες φαίνεται πώς θα μας απασχολήσει ξανά στα επόμενα επεισόδια.

Read More

And More