GNTM: Οι πρώην παίκτριες σε βραδινή τους έξοδο στο Κολωνάκι λίγες μέρες μετά την αποχώρησή τους [pics]

Πριν λίγες ημέρες είδαν την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την Σοφία Ζαχαριάδου και την Ιωάννα Δεσύλλα, οι οποίες αποχώρησαν από το reality μόδας του Star, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο. Η καλλονή με τα κατακόκκινα μαλλιά ήρθε αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της στην δοκιμασία αποχώρησης του GNTM. Η υποψήφια έπαθε πανικό και δεν κατάφερε να βουτήξει το κεφάλι της στην πισίνα, λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας του παρελθόντος. Αυτό είχε ως συνέπεια, η κριτική επιτροπή να αποφασίσει να φύγει οριστικά από το παιχνίδι.

Από την άλλη η Ιωάννα Δεσύλλα είχε την χειρότερη φωτογραφία από τα υπόλοιπα κορίτσια και τελικά αποχώρησε και εκείνη από το Greece’s Next Top Model, μιας και όπως ανέφερε η Βίκυ Καγιά, αν και είναι επαγγελματίας, οι κριτές δεν κατάφεραν να δουν σε αυτή το απαιτούμενο πάθος.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι δύο καλλονές θα το βάλουν κάτω! Η Ιωάννα και η Σοφία θα κυνηγήσουν με το ίδιο πάθος και όρεξη το όνειρό τους να γίνουν διάσημα μοντέλα. Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, οι πρώην παίκτριες του GNTM έκαναν την πρώτη βραδινή τους έξοδο μετά την αποχώρησή τους και διασκέδασαν στο Big Apple στο Κολωνάκι, με καλή παρέα.

Δες τις φωτογραφίες:

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Ιωάννα Δεσύλλα – Λάμπρος Χούτος – Σοφία Ζαχαριάδου

Read More

And More