GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για τη Νίνα Τζιβανίδου που μπήκε στο σπίτι χωρίς να δούμε την audition της!

Στο GNTM οι παίκτριες που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, έρχονται σε κάθε επεισόδιο αντιμέτωπες με δύσκολες δοκιμασίες. Για μία ακόμη σεζόν, οι διαγωνιζόμενες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Οι τέσσερις κριτές μετά από κάθε δοκιμασία αποφασίζουν ποια κορίτσια θα συνεχίσουν και ποια θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι μόδας.

Μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model είναι και η Νίνα Τζιβανίδου. Η 25χρονη Νίνα έχει γεννηθεί στις Βούτες της Κρήτης και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε φυσικοθεραπεία στην Πάτρα και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη γιόγκα, διαβάζει βιβλία, παίζει μπιλιάρδο και ζωγραφίζει. Θέλει πολύ να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να δει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Το motto της είναι “Normal is boring”.

Η Νίνα Τζιβανίδου είναι μια από τις πιο όμορφες παίκτριες του GNTM που αγαπά το μόντελινγκ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λες η Νίνα να είναι το Next Top Model της Ελλάδας;

Read More

And More