GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για τη Σουζάνα Κουόλ που έχει λάβει πολλά μετάλλια στον στίβο

Στο δεύτερο κύκλο του GNTM στο Star, οι παίκτριες καλούνται να αντιμετωπίσουν όλο και πιο δύσκολες δοκιμασίες. Οι τέσσερις κριτές έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μετά τη δοκιμασία μιας κάθετης πασαρέλας, σειρά είχαν δύο φωτογραφήσεις, μία με φίδια και μία με εσώρουχα σε κινούμενη πλατφόρμα που έκανε το γύρο της Αθήνας. Ανάμεσα στις παίκτριες που ξεπέρασαν τις συγκεκριμένες δοκιμασίες ήταν και η Σουζάνα Κόουλ που έχει εντυπωσιάσει τους κριτές με τις τέλειες αναλογίες της. Η Σουζάνα είναι ένα από τα μοντέλα που απασχολούν περισσότερο το κοινό καθώς ανήκει στην ομάδα των γνωστών ως FF του GNTM που συναγωνίζονται την περσινή τριάδα της φωτιάς.

Η 19χρονη Σουζάνα κατάγεται από το Σουδάν και τη Νιγηρία. Της αρέσουν οι οικονομικές επιστήμες και την ενδιαφέρει η πιθανότητα να ασχοληθεί με αυτές στο μέλλον. Έχει λάβει πολλά χρυσά μετάλλια στο στίβο, αφού τρέχει στα 100 και 200 μέτρα με εμπόδια, αλλά κάνει και άλμα εις μήκος. Σε ηλικία 18 ετών, όταν πήρε μέρος σε fashion show ιδιωτικής σχολής, την ανακάλυψε ο Βρεττός Βρετάκος και έτσι ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο. Στην πρώτη της φωτογράφιση πόζαρε με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη για τη βρετανική Vogue. Απο τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές και έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες. Ονειρεύεται να γίνει μια δεύτερη Naomi Campbell.

Δες φωτογραφίες:

Δεν έχει motto γιατί ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει από τη ζωή. Όλα έρχονται τυχαία και τα ζει, μέχρι να δει που μπορεί να φτάσει.

Read More

And More