GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για την 18χρονη Άννα Μαρία Ηλιάδου που έχει τρελάνει τους κριτές!

Στο δεύτερο κύκλο του GNTM στο Star, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες δοκιμασίες συγκριτικά με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας που παρακολουθήσαμε πέρσι. Μετά από την δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας και την αποχώρηση δύο κοριτσιών, μια φωτογράφηση με φίδια περίμενε τις παίκτριες στο επεισόδιο της Δευτέρας (7-10-2019). Με βάση τα αποτελέσματα της νέας απαιτητικής φωτογράφησης, η τρίτη παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 2, ήταν η Αργυρώ Μαγγλάρη. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που, μετά τη φωτογράφηση με τα φίδια, κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η 18χρονη Άννα Μαρία μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Επίσης παίζει πιάνο από 7 χρονών. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα, καθώς τον τελευταίο καιρό ανήκει σε πρακτορείο όπου και ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Έχει κάνει πασαρέλες και φωτογραφίσεις. Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Άννα Μαρία Ηλιάδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Το motto της είναι: “Ένας στόχος τη φορά”.

Read More

And More