GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για την Άννα Τσακουρίδου, την cheerleader του Ολυμπιακού [pics]

Η Άννα Τσακουρίδου είναι μια από τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model που έχει δοκιμαστεί στο χώρο της μόδας. Όπως όλες οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας, έχει δεχτεί αυστηρά σχόλια από τους κριτές. Μάλιστα είχε αντιδράσει στο στάδιο των αλλαγών που έγιναν στην εμφάνιση των διαγωνιζόμενων, σχολιάζοντας για το νέο της look στα μαλλιά πως την “έκαναν καρναβάλι”.

Η όμορφη Άννα είναι 24 ετών έχει καταγωγή από τη Λάρισα. Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό, ενώ έχει δοκιμαστεί για ένα χρόνο στο χώρο της μόδας, έχοντας στο ενεργητικό της πασαρέλες, φωτογραφίσεις και διαφημιστικά. Επίσης το νεαρό μοντέλο πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο GNTM, χόρευε ως cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πρόσφατα συμμετείχε σε video clip της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου. Η φράση που την αντιπροσωπεύει είναι: “I know I’ll never be the best one, but I can be the one who’s different”.

Σίγουρα η Άννα Τσακουρίδου είναι μια από πιο όμορφες παίκτριες του GNTM, με εμπειρία στο χώρο της μόδας και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει χορό. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Read More

And More