GNTM: Ποια είναι η Γκλόρια Ντενίκη που παραλίγο να αποχωρήσει χθες από το reality [pics]

Στο Greece’s Next Top Model ολοένα και πιο δύσκολες δοκιμασίες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτριες. Μετά τη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας, μια φωτογράφηση με φίδια περίμενε τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες έπρεπε να ξεπεράσουν τυχόν φόβους τους και να ποζάρουν με άνεση στο φακό. Με βάση τα αποτελέσματα μιας ακόμη δύσκολης δοκιμασίας, οι κριτές αποφάσισαν ότι οι τρεις παίκτριες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Αργυρώ Μαγγλάρη, η Σουζάνα Κουόλ και η Γκλόρια Ντενίκη, με την πρώτη να αποχωρεί από το παιχνίδι στο επεισόδιο της Δευτέρας (7-10-2019).

Η όμορφη Γκλόρια Ντενίκη μπορεί να βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας μετά τη φωτογράφηση με τα φίδια, όμως τελικά κατάφερε να παραμείνει στο GNTM. Η 21χρονη Γκλόρια έχει γεννηθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας και σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στον τομέα των τουριστικών. Έχει εργαστεί ως υποδοχή σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modelling καθώς έχει συμμετάσχει σε τοπικά καλλιστεία, σε fashion shows και έχει φωτογραφηθεί για ηλεκτρονικά καταστήματα. Ονειρεύεται να καταφέρει να ασχοληθεί παράλληλα με το χώρο της μόδας και με τις σπουδές της στο χώρο του τουρισμού.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Γκλόρια Ντενίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Το motto της είναι το όνομά της: “Γκλόρια σημαίνει δόξα και νίκη”.

Read More

And More