GNTM: Ποια είναι η Σίλια Ευαγγέλου που έχασε από την Ιωάννα Μπέλλα στα καλλιστεία [pics]

Στο Greece’s Next Top Model για ακόμη μία σεζόν, οι παίκτριες καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολες δοκιμασίες με στόχο να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Μετά το στάδιο του bootcamp, οι τέσσερις κριτές ανακοίνωσαν τα ονόματα των κοριτσιών που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM. Έκτοτε οι διαγωνιζόμενες σε κάθε επεισόδιο πρέπει να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες αποχώρησης του GNTM για να καταφέρουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι μόδας.

Ανάμεσα στις παίκτριες που πέρασαν στο σπίτι του GNTM είναι και η νεαρή καλλονή Σίλια Ευαγγέλου. Η 24χρονη Σίλια κατάγεται από την Ολλανδία και την Ηγουμενίτσα και είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό Πάτρας. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος σε εταιρεία επίπλων στη Γερμανία και στην υποδοχή σε μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας. Λατρεύει τα ταξίδια, το beach volley και το τένις, αλλά και να διαβάζει αισθηματικά μυθιστορήματα. Θέλει να κάνει εθελοντισμό στην Αφρική γιατί η προσφορά είναι κάτι που τη γεμίζει. Όταν ήταν 22 χρονών είχε περάσει στο Bootcamp του γερμανικού Next Top Model αλλά δεν πήγε ποτέ. Φέτος είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο ελληνικό ριάλιτι μόδας. Το όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στην Αμερική ως commercial μοντέλο και… να πάει στο διάστημα. Το motto της είναι “Don’t let yesterday take up too much of today”.

Να σημειωθεί ότι η Σίλια Ευαγγέλλου είχε συμμετάσχει πέρσι στα καλλιστεία, όπου Σταρ Ελλάς στέφθηκε η Ιωάννα Μπέλλα. Πάροτι δεν κέρδισε κάποιο τίτλο, η 24χρονη καλλονή κατάφερε να περάσει τις οντισιόν του GNTM 2 και είναι μία από τις παίκτριες που πήραν εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας. Η μεγάλη της αγάπη για τα ταξίδια φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Σίλια έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί το… Next Top Model της Ελλάδας.

Read More

And More