GNTM: Πόσο έχουν αλλάξει οι παίκτριες τους τελευταίους μήνες [pics]

Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στο μεγάλο τελικό του GNTM. Το ριάλιτι μόδας, από την πρώτη ημέρα προβολής του, σχολιάστηκε έντονα από το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των κριτών και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Όμως οι κοπέλες που κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο, η Μαριάννα Παινέση και η Άννα Αμανατίδου.

Οι τέσσερις προαναφερόμενες παίκτριες έχουν αλλάξει από την αρχή του παιχνιδιού. Σίγουρα απέκτησαν περισσότερες γνώσεις για το μόντελινγκ, αλλά παράλληλα υιοθέτησαν και διαφορετικό look από τότε που τις γνωρίσαμε στις οντισιόν. Ας δούμε λοιπόν πόσο έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι μόδας τους τελευταίους μήνες.

Ειρήνη Καζαριάν

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική. Επιθυμούσε από 12 ετών να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά το δοκίμασε φέτος όταν πήγε σε ένα πρακτορείο. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως το σέξι βλέμμα του GNTM.

Η αλλαγή στα μαλλιά της δεν ήταν μεγάλη μέσα στο παιχνίδι, αλλά σημείωσε μεγάλη εξέλιξη ως μοντέλο όπως επεσήμαναν οι κριτές.

Άννα Αμανατίδου

Η 21χρονη Άννα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει αισθητική. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το χορό και τη γυμναστική. Πριν μπει στο σπίτι του GNTM είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι fashion blogger και influencer.

H Άννα Αμανατίδου υιοθέτησε ένα νέο look με πιο κοντά μαλλιά, αλλά παράλληλα εξελίχθηκε ως μοντέλο.

Εβελίνα Σκίτσκο

Η 20χρονη Εβελίνα κατάγεται από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο. Όταν ήταν 13 ετών, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στο δρόμο και από τότε δουλεύει επαγγελματικά μέχρι σήμερα. Έχει μια μικρή κόρη την Αριάννα που έχει αποκτήσει με τον Κύπριο τραγουδιστή Ανδρέα Ναπολέων.

Στο GNTM πολλές φορές δέχτηκε θετικά σχόλια από τους κριτές. Η αλλαγή στο look της ήταν μεγάλη καθώς από μελαχρινή έγινε ξανθιά και με πιο κοντά μαλλιά.

Μαριάννα Παινέση

Η Μαριάννα Παινέση έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Τανζανία. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο παιδαγωγικό και έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας την μητέρα της, η οποία παλαιότερα είχε κάνει κάποια διαφημιστικά. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, kung fu και λάτιν χορών.

Η Μαριάννα πολλές φορές ενθουσίασε τους κριτές με τις φωτογραφίες της. Στο παιχνίδι απέκτησε νέο look με περισσότερο όγκο στα μαλλιά της.

 

Read More

And More