GNTM: Τα πρώτα λόγια της Όλγας Καλογήρου μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι [video]

Το Greece’s Next Top Model συνεχίζει κανονικά την πορεία του με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο! Το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε τα κορίτσια να μεταμορφώνονται σε γοργόνες, με την Χαρά Παππά να κερδίζει τη δοκιμασία και να ταξιδεύει στη Μύκονο για δύο ημέρες μαζί με την φίλη της, Σπυρούλα Κάιζερ.

Στη συνέχεια τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με οικόσιτα πτηνά και έχοντας ένα ύφος μπλαζέ στον γνωστό φωτογράφο FreddieF με styling βγαλμένο από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ. Την καλύτερη φωτογραφία κατάφερε να κερδίσει η Κέισι Μίζιου, ενώ εκείνη που απέσπασε αρνητικά σχόλια από τους κριτές και δεν κατάφερε να πάρει πίσω τη φωτογραφία της ήταν η Όλγα Καλογήρου.

Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Instagram κοινοποίησε ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια της 20χρονης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. ” Θα δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μου έχουν λείψει. Θα μου λείψει και εδώ πάρα πολύ το παιχνίδι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία! Έχω να θυμάμαι πολύ καλές στιγμές… Θα μπορούσα λίγο να το ευχαριστηθώ παραπάνω αλλά έτσι είναι η ζωή, όμως την αντιμετωπίζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Όλγα Καλογήρου θα κυνηγήσει το όνειρό της εκτός GNTM!

Read More

And More