GNTM: Τι κάνει η Έλενα Καλλιοντζή μετά την αποχώρησή της από Next Top Model [pic]

Το GNTM πλέον πλησιάζει προς τον τελικό. Πολλές παίκτριες έχουν αποχωρήσει από την αρχή του ριάλιτι μόδας μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσά τους και η Έλενα Καλλιοντζή, η οποία πριν λίγο καιρό αποχώρησε εκφράζοντας τα παράπονα της. Η πρώην παίκτρια μάλιστα είχε δηλώσει ότι θεωρεί αδικία την απόφαση των κριτών και ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια της μέσα στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και σημείωσε ότι τίποτα δεν τελείωσε για εκείνη και θα συνεχίσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Η 21χρονη Έλενα σπουδάζει Χημεία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το πιάνο και λατρεύει τα extreme sports. Δοκίμασε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ απλά επειδή της το έλεγαν πολλοί άνθρωποι που συναντούσε. Έχει στο ενεργητικό της δύο επιδείξεις μόδας και μια φωτογράφηση. Το μότο της είναι “You only live once, make it count”.

Πρόσφατα η νεαρή καλλονή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου ποζάρει ως μοντέλο μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Η εικόνα μοιάζει με σκηνή από κινηματογραφική ταινία, όπως σημείωσε και η ίδια. Μπορεί να αποχώρησε απογοητευμένη από το Greece’s Next Top Model αλλά δεν σταματά να κυνηγάει τους στόχους της στο χώρο της μόδας.

 

Read More

And More