GNTM: Τι θα γίνει με το εξώφυλλο στο Madame Figaro; Η επίσημη απάντηση της εκδότριας

Τελικός εκπλήξεων ήταν αυτός του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model, αφού είχαμε δύο νικήτριες, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, γεγονός που και οι ίδιες δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν! Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την απογοήτευση των τηλεθεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, το εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro αλλά και τα συμβόλαια με πρακτορείο στο Αμβούργο και γνωστή εταιρία καλλυντικών.

Η Βίκυ Καγιά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” αποκάλυψε πως οι νικήτριες θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, ενώ θα υπάρχουν δύο συμβόλαια με το πρακτορείο στο Αμβούργου αλλά και την εταιρία καλλυντικών. Τι θα συμβεί όμως με το εξώφυλλο στο Madame Figaro. Η εκδότρια του περιοδικού Στέλλα Ράπτη απάντησε δημόσια για το τι μέλλει γενέσθαι:

“Αποτελεί για εμάς ένα εξώφυλλο- πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε όμως μας αρέσουν οι προκλήσεις οπότε βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές. Η πρώτη ιδέα είναι να συνυπάρξουν στο εξώφυλλο, το είχαμε κάνει ξανά στο παρελθόν με την Άννα Βίσση και τον Jean Paul GaultierΗ δεύτερη εναλλακτική είναι στα μισά τεύχη που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα να πρωταγωνιστεί η Άννα-Μαρία και στα υπόλοιπα η Κάτια. Η απόφαση θα παρθεί μετά τις γιορτές”!

Read More

And More