GNTM: Τα κλάματα της Ελευθερίας και ο λόγος που «έστησαν στον τοίχο» τη Μαρία [video]

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, τα 12 υποψήφια top modelsέπρεπε να περάσουν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Στο πλατό, οι κριτές έπρεπε να διακρίνουν ποιο μοντέλο εκπροσώπησε επάξια το δικό της brand. Όταν, λοιπόν, έφτασε η ώρα της Ελευθερίας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Με απογοητεύει το γεγονός ότι δε θέλεις να έχεις αντίληψη. Ρωτάς πολλά και στο τέλος δεν πιάνεις την ουσία. Φτάνει το αλλού», με την Βίκυ Καγιά να προσθέτει: «Μιλάς πολύ χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο».

Τα εν λόγω σχόλια ενόχλησαν την Ελευθερία, η οποία δεν άργησε να βάλει τα κλάματα. Η Ηλιάνα σηκώθηκε από τη θέση της για να την παρηγορήσει, ενώ ο Άγγελος Μπράτης τη συμβούλευσε για λίγες ώρες να βγάλει από το λεξιλόγιο της τις λέξεις «Μη, όχι και δεν».

Τότε η Μαρία πήρε τον λόγο και είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Αυτό που είδατε εσείς εμείς στο ζούμε σε μεγαλύτερο βαθμό. Το έχουμε συνηθίσει και μας αρέσει. Άλλο η δουλειά και άλλο η φιλία».

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν την αντίδραση κάποιων κοριτσιών, που τόνισαν πώς δεν έπρεπε η Μαρία να πει κάτι τέτοιο, αφού είναι εξίσου ένας άνθρωπος που μιλά πολύ. Μάλιστα, η Χαρά της είπε στη συνέχεια: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό για την Ελευθερία. Πάλι βλακεία είπες. Έριξες λάδι στη φωτιά».

Η Μαρία, μιλώντας στην κάμερα του reality μόδας, δεν κατάφερε να κρύψει τη στεναχώρια της και ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν υπήρχε λόγος να μου επιτεθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More