Γωγώ Φαρμάκη: Απαντά σε 17 ερωτήσεις για το πρόβλημα υγείας της – Τα συμπτώματα και το πολύωρο χειρουργείο

Με μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής, η Γωγώ Φαρμάκη, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι υποβλήθηκε σε μια επέμβαση καθώς πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White.

Ένα 24ωρο μετά και μετά από αρκετές ερωτήσεις που δέχτηκε στον λογαριασμό της σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της, η Γωγώ Φαρμάκη αποφάσισε να δώσει μερικές επιπλέον λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματία, τα συμπτώματα που είχε ήταν οι ταχυκαρδίες και η έντονη δύσπνοια που είχα αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πριν περίπου 2 χρόνια και με το πέρασμα του χρόνου γινόντουσαν όλο και πιο έντονα.

Μάλιστα, η Γωγώ Φαρμάκη παραδέχτηκε ότι για καιρό έκανε μόνο της διάγνωση και τα έριχνε όλα στο έντονο άγχος της, κάτι που όπως αποδείχθηκε ήταν λάθος.

Σε άλλο σημείο των απαντήσεών της η Γωγώ Φαρμάκη αποκαλύπτει ότι το χειρουργείο της διήρκησε 4 ώρες και πως ακόμη βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης αλλά σε λίγες ημέρες θα μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές της.

Read More

And More