Γολγοθάς χωρίς τέλος για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Για την δίχως τέλος περιπέτεια της μίλησε στην Espresso, η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε πρόσφατα γεμάτη ελπίδες, ένα ταξίδι στο Ισραήλ με σκοπό να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε:

“Πήρα μεγάλη απογοήτευση. Στο ιατρικό συμβούλιο, παρουσία του διευθυντή, μου ανακοίνωσαν ότι κανένα από τα εγκαύματα δεν είναι ιάσιμο. Και για τους πόνους μού συνέστησαν να παίρνω παυσίπονα”.

“Πέρασα πολλά σοκ μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών. Είμαι κουρέλι. Τώρα αρχίζω και συνέρχομαι”

Λίγο πριν πετάξει για Ισραήλ, πληροφορήθηκε από το τηλέφωνο τον θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη. Βρισκόταν στην πόρτα, έχασε τις αισθήσεις της, έπεσε από τα τρία σκαλιά και χτύπησε στο κεφάλι: “Ηταν η πρώτη φορά που λιποθύμησα στη ζωή μου. Παραλίγο να σκοτωθώ. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν είμαι αυτή που είμαι σήμερα, είναι γιατί με έφτιαξε ο Δαλιανίδης!”

Κατά την επιστροφή της από το Ισραήλ, η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε μία στάση στη Λάρνακα όπου και πληροφορήθηκε το θάνατο μιας πολύ αγαπημένης της φίλης. Εκεί πέρασε το δεύτερο μεγάλο σοκ. “Με πήγε η κόρη της στο κοιμητήριο. Επεσα πάνω στον τάφο και της μιλούσα, λύγισα”, εξομολογείται η ίδια.

Και ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος για τη μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα διαπίστωσε ότι το σάκχαρό της είχε φθάσει 400, χωρίς καν να είναι διαβητική. “Από τη μια οι στενοχώριες, από την άλλη τα φάρμακα που παίρνω 9 χρόνια τώρα συντέλεσαν σε αυτή την αλματώδη αύξηση. Ευτυχώς, κατάφερα να το φέρω σε φυσιολογικά επίπεδα”.

Όσο για το ποιους ανθρώπους έχει κοντά της, εκείνη δηλώνει “Βλέπω μόνο αυτούς που θέλω..” ενώ εκμυστηρεύεται πως ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγόπουλος της στάθηκε και έδωσε αίμα σε όλες τις επεμβάσεις που χρειάστηκε μέχρι τώρα να κάνει.

Read More

And More