Γονείς έβαζαν τα παδιά τους να τρώνε τις ακαθαρσίες τους!

Τέσσερα ανήλικα παιδιά, ζούσαν κυριολεκτικά ένα μαρτύριο. Οι γονείς τους τα κακοποιούσαν, τα χτυπούσαν με τόση μανία που τα τραύματά τους ήταν πλέον εμφανή σε όλο τους το σώμα, τα κλείδωναν στο βρώμικο υπόγειο του σπιτιού τους και τα ανάγκαζαν να τρώνε ακαθαρσίες.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο Μενίδι, στην οδό Πλαστήρα. Οι γείτονες άκουγαν συνέχεια κραυγές από το διαμέρισμα και κλάματα. Παρόλο που είχαν καλέσει πολλές φορές την αστυνομία, τα πράγματα ηρεμούσαν για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Τέλος στο μαρτύριο αυτό έδωσε η καταγγελία γείτονα στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο συνεργάστηκε με το αστυνομικό τμήμα Μενιδίου.

Το μαρτύριο ζούσαν ένα 11χρονο κοριτσάκι, ένα 9χρονο αγόρι, ένα 5χρονο αγοράκι και άλλο ένα αβάπτιστο παιδί που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο. Οι γονείς, Έλληνες και οι δύο οδηγήθηκαν στο τμήμα μαζί με τον 50χρονο άγνωστο συγκάτοικο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καταζητείται ακόμα ένας άντρας αγνώστων στοιχείων ο οποίος συμμετείχε στην κακοποίηση των παιδιών.

Read More

And More