Γονείς Τζούλιας: »Θέλαμε να αυτοκτονήσουμε»!

Γονείς Τζούλιας: »Θέλαμε να αυτοκτονήσουμε»! | tlife.gr

Η οικογένεια Αλεξανδράτου είναι πλέον ενωμένη και αποφάσισαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί (πλην της Άρτεμις) για το περιοδικό DownTown. Η Τζούλια είναι πολύ ευτυχισμένη που τα βρήκε ξανά με τους γονείς της και τους ζήτησε συγνώμη. Ο Ζήσιμος και η Άλισον Αλεξανδράτου έδωσαν μία συνέντευξη από καρδιάς για τα καμώματα της κόρης τους.

»Όταν μάθαμε για το DVD θέλαμε να αυτοκτονήσουμε. Δεν πιστεύαμε ότι αυτό ήταν το παιδί μας. Ντρεπόμασταν να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια. Μας έπαιρναν οι φίλοι μας και μας έλεγαν να την αποκληρώσουμε και ότι αν ήταν δικό τους παιδί θα την σκότωναν. Παίρναμε αντικαταθλιπτικά», δηλώνουν οι πικραμένοι γονείς.

Θεωρούν πως μεγάλωσαν την κόρη τους σωστά και ουδέποτε σκέφτηκαν να βγάλουν χρήματα από αυτήν. Η Τζούλια σε αντίθεση με όσα έχει πει στο παρελθόν για καταπίεση και εκμετάλλευση από τους γονείς της, μόνη της θέλησε να πάει στα καλλιστεία. Όσον αφορά το ροζ DVD ήταν δική της επιλογή. Είναι ενήλικη και δεν μπορούν να την ελέγχουν.

Ωστόσο τα ψυχολογικά τραύματα που τους προκάλεσε αυτή η ιστορία είναι ακόμη νωπά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεπεράσουν το σοκ.


Φωτογραφία DownTown


Φωτογραφία DownTown


Φωτογραφία DownTown

READ more