Γόνος γνωστής οικογένειας της Αθήνας μιλά στην Τατιάνα για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό!

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό και τις καταστάσεις εξευτελισμού που βίωσε μίλησε η Στέφη Πετρίδη στην Τατιάνα και το “Μίλα”. Η κα Πετρίδη που είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Αθήνας είχε οικονομική άνεση, διάσημους φίλους μια οικογενειακή επιχείρηση με 25 καταστήματα και υπήρξε αλκοολική για 20 χρόνια.
Μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό δήλωσε πως το όνομά της ήταν ένα μεγάλο βάρος για εκείνη. “Το όνομα μου με έκανε να νιώθω βάρος. Δεν μου άρεσε να μου λένε είσαι η κόρη του Πετρίδη. Η οικογενειακή επιχείρηση είχε 25 καταστήματα, ήταν μια στρωμένη δουλειά και εμένα με ενδιέφερε μόνο το ποτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ίδια αποκάλυψε πως ξεκίνησε να πίνει από τα 12-13 χρόνια της και πολλές φορές έκανε πράγματα ούσα μεθυσμένη, που έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τους ανθρώπους γύρω της. “Στα βαφτίσια της κολλητής μου ήμουν τόσο πολύ μεθυσμένη που ανέβηκα στο τραπέζι και έκανα στριπτίζ”, ανέφερε.
Τέλος, η κα Πετρίδη συμπλήρωσε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένειά μου που την έφερα σε δύσκολη θέση. Ήμουν πολύ σκληρή με την μητέρα μου. Της φέρθηκα άσχημα”.

Read More

And More