Γουίλ Σμιθ: H δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι στα Όσκαρ – «Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο, η σοκαριστική στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ ανεβαίνει στη σκηνή για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Jada Smith.

O Χολιγουντιανός ηθοποιός, μετά το περιστατικό ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου εκεί δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψήφιούς μου.

Είναι μια πανέμορφη στιγμή και δεν κλαίω γιατί κέρδισα το βραβείο. Δεν έχει σημασία το ότι κέρδισα ένα βραβείο. Έχει σημασία γιατί μπόρεσα να φωτίσω όλων αυτόν τον κόσμο. Τον Tim τον Trevor, τον Zack, την Saniyya, την Demi, την Aunjanue και όλο το συνεργείο του King Richard, τη Venus και τη Serena και όλη την οικογένεια Williams.

H τέχνη μιμείται τη ζωή λένε. Μπορεί να φαίνομαι τώρα σαν ένας τρελός πατέρας, όπως είπανε για τον Richard Williams κάποτε, αλλά η αγάπη σε ωθεί να κάνεις τρελά πράγματα» είπε ο Γουίλ Σμιθ.

Και ενώ η τα μέλη της Ακαδημίας βρίσκονται σε συζητήσεις για τον αν τελικά ο Γουίλ Σμιθ θα κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο, ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία μακροσκελή ανάρτηση.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας» έγραψε ο Γουίλ Σμιθ.

Δες επίσης: Jada Pinkett: Ποια είναι η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ για την οποία δόθηκε το… οσκαρικό χαστούκι – Φωτογραφίες

Read More

And More