Γουίλ Σμιθ – Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψη – «βόμβα»! Έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς

Η Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ παραχώρησε συνέντευξη στο Today, με αφορμή το επερχόμενο βιβλίο της με τίτλο «Worthy» και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον γάμο της με τον χολιγουντιανό σταρ, Γουίλ Σμιθ.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της Γουίλ Σμιθ βρίσκονται σε διάσταση τα τελευταία 7 χρόνια. Η 52χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον διάσημο σταρ από το 1997, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον ηθοποιό Jaden Smith και τη μουσικό Willow Smith.

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η Pinkett Smith κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κράτησε τον χωρισμό μυστικό, η δημοσιογράφος πίεσε την ηθοποιό, έτσι και τελικά παραδέχτηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό. «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό», είπε.

Μάλιστα, η Jada Pinkett Smith αναφέρθηκε και στο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο πρώην σύζυγός της στον Chris Rock, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ το 2022, αποκαλύπτοντας πως είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς» αποκάλυψε η σύζυγος του Will Smith.

«Έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε» δήλωσε επίσης η ηθοποιός.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Splash/Ideal Images

Read More

And More